Zilele Orasului Baia Sprie – Competitii sportive cu traditie, dar si ineditul Cros Lacul Albastru

Reclame home 1
Reclame home 1

Manifestarea dedicata Zilelor Orasului Baia Sprie va cuprinde si in acest an cateva evenimente sportive, gestionate in mare parte de administratia locala. In plina desfasurare se afla campionatul de tenis de camp, o competitie cu traditie, ce se desfasoara de ani buni cu ocazia sarbatorii orasului. Intrecerea, organizata de Clubul de Tenis Davian, are loc pe terenurile de zgura, din zona salii de sport. Finala este programata pentru ziua de vineri, 17 august, premierea urmand sa aiba loc sambata dimineata, la ora 9, tot la terenurile de zgura.

Ramanand la tenis, amintim si de competitia ce va debuta duminica, 19 august, de la ora 10, in sala de sport. Este vorba de concursul de tenis de masa, pentru care organizatorii vor intocmi programul meciurilor in functie de participantii inscrisi. Intrecerea se va incheia tot duminica, la finalul acesteia urmand a avea loc premierea.

Proaspat reinfiintatul club de fotbal Minerul Baia Sprie, inscris in Liga a V-a, va juca in competitia eponima, alaturi de alte cinci echipe din zona, formatii de seniori din localitatile apartinatoare orasului. Cupa Minerul a debutat la inceputul saptamanii, cu meciuri jucate pe terenul sintetic din zona salii de sport. Finalele sunt programate pentru ziua de sambata, incepand cu ora 18, dupa care va urma premierea (aproximativ ora 21).

Duminica, are loc intrecerea pentru copii, Clubul Minerul Baia Sprie avand legitimati peste 100 de mici fotbalisti. La categoriile de varsta 2007 – 2009 si 2010 – 2012, sportivii se vor intrece cu copiii de la CSS Baia Mare, meciurile avand loc pe stadionul cu teren de iarba, incepand cu ora 10. Premierea este programata la amiaza (aproximativ ora 12).

Inedita va fi competitia de alergare, Crosul Lacul Albastru, eveniment aflat la prima editie. Organizatorii anunta ca intrecerea este una de tip open, concurentii urmand a parcurge un traseu de alergare montana lung de 6 km, care incepe din parcul situat vizavi de sediul primariei si va trece, evident, si pe la Lacul Albastru, un simbol al orasului Baia Sprie. Competitia este completata si de una dedicata copiilor sub 10 ani, care vor alerga pe un traseu de 1 km, in zona parcului amintit anterior.

Joi, 16 august, se desfasoara concursul de dans sportiv, in incinta salii de sport, competitia fiind organizata de Clubul Medio-Monte, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local.

Informatii oferite de Vasile Dan, administrator al bazelor sportive apartinand orasului si presedinte al Clubului Sportiv Orasenesc Minerul Baia Sprie. 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole