Zilele orasului Seini: Nunta de aur-“50 de ani de armonie si buna intelegere”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Conducerea Primariei Seini a premiat astazi, 16 iulie a.c., 13 perechi care au reusit sa descopere secretul unei casnicii longevive. Evenimentul s-a desfasurat sub egida “Nunta de aur” -50 de ani de armonie si buna intelegere. Din cele 13 perechi, doar 11 au fost prezente pe scena din Seini.

“Chiar daca domniile lor traiesc si sunt intr-o convietuire buna cu partenerii lor, avem doua cazuri, in care persoanele sunt bolnave si nu pot sa se deplaseze pana la scena. Pentru aceste familii ne vom deplasa luni la domiciliile lor pentru a le duce distinctiile, diplomele si gandurile noastre bune”, a precizat primarul Gabriela Tulbure.

In deschiderea acestui eveniment a urcat pe scena Ansamblul Transilvania, fiind urmat, la final, de Anamaria Cardos si Nicolae Sabau.

“Pe scena a fost si rapsodul nostru, care este cetatean de onoare al orasului Seini, domnul Nicolae Sabau care ne incanta cu piesele dumnealui si pe care il primim cu mare drag de fiecare data. Are o melodie traditionala pe care o canta in fiecare an “Frumos plang ochii miresii” si pe care a dedicate-o acestor cupluri care au 50 de ani de casatorie”, a relatat Gabriela Tulbure.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1