Ziua Bunei Vecinatati Romania – Ucraina, marcata la Muzeul Maramuresului din Sighetu

PNL

muzeul-satului-0Institutia Prefectului – Judetul Maramures organizeaza in data de 24 iulie, la Muzeul Maramuresului din Sighetu Marmatiei, cea de-a II-a editie a Zilei Bunei Vecinatati Romania – Ucraina. La eveniment si-au anuntat participarea aproximativ 50 de oficialitati din tara vecina, precum si numerosi reprezentanti ai administratiei publice locale din judetul Maramures.

Programul va cuprinde intalniri intre oficialitati, in scopul strangerii relatiilor transfrontaliere si al elaborarii unor viitoare proiecte comune, un targ al mesterilor populari, care vor lucra in Muzeul Maramuresului, dar totodata vor expune spre vanzare atat obiecte, cat si bucate traditionale. De asemenea, evenimentul va cuprinde si un program artistic.

„Ziua Bunei Vecinatati va fi o sarbatoare a tuturor cetatenilor, romani si ucraineni deopotriva, pe care ii asteptam sa participe in numar cat mai mare la evenimentul de la Muzeul Maramuresului, pentru a ne bucura impreuna, intr-un cadru superb si intr-o atmosfera prietenoasa”, au mentionat reprezentantii Prefecturii Maramures.

ZiarMM

foto: maramedia

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1