Ziua Eroilor, in Baia Mare – Vezi imagini

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Joi 29 mai, la Monumentul Ostasului Roman din Baia Mare a fost comemorata Ziua Eroilor neamului. Evenimentul a inceput cu intonarea imnului national, ceremonialul militar si religios, dupa care autoritatile judetene si locale ai rostit discursuri.

Totodata au fost depuse coroane de flori la Obeliscul Cimitirului Comemorativ de catre prefectul judetului Maramures, presedintele Consiliului Judetean Maramures, primarul municipiului Baia Mare, comandantul Garnizoanei Baia Mare si Presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi, filiala “Bogdan Voda” Maramures.

La comemorare au participat si mai multi elevi de la liceele baimarene, care au scris pe diferite pancate mesaje de pace.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Ioan

  Tare rau imi pare dar manifestarea a fost stricata de prefectul Rohian. El vorbeaa de sarbatorire si nu de comemorarea eroilor. Sunt un military de cariera trecut recent in rezerva. Nu poti sa vii tu si sa ceri un moment de reculegere, cand legea militara spune altceva. Si in plus aduci elevii cu pancarte la ceremonial militar, mai mare rusinea, parca am fost pe vremea comunista.. Cine a mai vazut sa scrii ?|Nu wxista nici o cala catre pace”

  Reply
 2. The Godfather

  Cred ca primaru s-a ocupat de showbizul acestu eveniment.
  Da ce e razboi de toata lumea vrea pace militara de la niste colonei in rezerva?
  Si apoi acolo mai vad pe popa militaru, popa de cartieru, popa de la patriarhie, popa militaru in rezerva, toata popimea in fruntea obstii ca a ostii nu poti zice.
  Ca de cand am intrat in NATO nu mai avem decat ceva militari pe post de hackeri care sa le faca retelele si calculatoarele de acasa de la bosi.
  Multan fain de comeie mai Rohiene si mai Ciceuta.
  Merge mintea la baiatu, la baiatu… lalalalalalalal

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1