Ziua europeana fara persoane decedate in accidente rutiere si-a atins obiectivul in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 19 septembrie, proiectul EDWARD si-a atins scopul in judetul Maramures. In urma actiunilor preventive desfasurate de politistii rutieri impreuna cu cei de prevenire si a vigilentei adoptata de conducatorii auto, nicio persoana nu si-a pierdut viata in accidente rutiere pe drumurile publice din Maramures.

Mai mult, in cursul zilei de ieri politistii au intervenit la un singur accident de circulatie soldat cu ranirea unui biciclist, pe DN17C in localitatea Moisei.

Un constantean de 26 de ani, care conducea un autoturism dinspre Moisei catre Sacel, a surprins si accidentat un biciclist care s-a angajat in traversarea drumului fara sa se asigure. Biciclistul de 17 ani, a fost transportat la spital pentru investigatii medicale. Cercetarile continua.

Politistii maramureseni vor continua actiunile astfel incat siguranta participantilor la trafic sa nu fie pusa in pericol iar cei care, prin conduita lor, reprezinta un pericol, sa fie depistati la timp si sanctionati conform prevederilor legale, spun cei de la IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2