Ziua Garzii Nationale de Mediu: Cristian Niculescu participa la ecologizarea Barajului Firiza (VIDEO&FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ecologizare cristian niculescu (3)Actiunile de ecologizare in zona barajului Firiza continua si in acest weekend. Voluntarii care au participat si la primele actiuni de curatare a gunoaielor organizate de avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, la inceputul lunii martie, s-au mobilizat si astazi pentru a sustine activitatea initiata de Garda Ecologica Baia Mare.

”Asa cum am stabilit, astazi, de Ziua Garzii Nationale de Mediu am continuat actiunea de ecologizare a Barajului Firiza pe care am inceput-o in prima zi a lunii martie. Apreciez faptul ca lumea incepe sa constientizeze cat de important este sa avem un mediu curat. Le multumesc tuturor celor celor care au venit astazi, dar si la actiunile precedente pentru a curata de gunoaie Lacul Firiza, sursa de apa potabila a orasului Baia Mare. Actiunea de ecologizare va contiuna si sambata viitoare la ora 10, urmand sa revenim impreuna cu voluntarii la Baraj”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Conform informatiilor oferite de catre reprezentantii Garzii Ecologice Baia Mare, la actiunea de astazi, 12 martie, participa peste 300 de persoane.

“In zona este dezastru, intrucat apele crescand au facut curatenie in gradinile oamenilor si au adus toate deseurile, in special peturi si alte ambalaje in apele barajului. Aceste actiuni trebuie sa continue in mod permanent, nu doar cu ocazia unor sarbatori. Este necesar sa facem curatenie, deoarece vedem ca in tara au existat cazuri de infectii din cauza deseurilor. La actiunea de azi participa vreo 300 de persoane”, Vlad Dan, comisar-sef, Garda Ecologica Baia Mare.

Voluntarii prezenti la eveniment au mentionat faptul ca actiunile de acest gen vor continua si se vor extinde la nivel judetean.

“Este foarte multa mizerie in zona, iar actiunile de ecologizare sunt necesare deoarece baimarenii beau apa din acest lac. Ne propunem sa curatam nu numai barajul, ci si alte zone din jurul orasului si de ce nu, chiar raul Sasar”, a punctat Ioana Marincas, voluntar.

La actiunea de ecologizare au participat sute de elevi baimareni, insotiti de profesori sau parinti.

“Ma bucur ca a fost gandita o actiune de genul acesta, deoarece oamenii arunca unde apuca multe mizerii. Nu este vorba doar de Barajul Firiza, unde facem curatenie azi, ci in mai multe zone din oras”, a spus Paul Rogojan, elev al Liceului C.D. Nenitescu Baia Mare.

O noua actiune de ecologizare este programata pentru sambata, 19 martie, detaliile urmand a fi stabilite la inceputul saptamanii viitoare.

Andreea FAT

ecologizare cristian niculescu (4)

ecologizare cristian niculescu (2)

ecologizare cristian niculescu (1)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (9)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (20)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (30)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (32)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (34)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (98)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (99)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (71)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (88)

ecologizare cristian niculescu tagarlas (93)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. dilau

  prietene kake, te dai mare organizator dar nu te duci, ce folos?. sint sigur ca baimarenii ar vrea sa te vada si la munca de jos. plus ca i-ai lasat pe aia de dincolo fara un titlu adevarat : „primarul orasului a strins singur peste 500 de saci – din 1000 – de gunoaie” .

  Reply
  1. Daniel

   Mai dilau,amu de îl lauda astia asa de abitir pe Niculescu,îl lasa si Cake macar o zi sa fie preferat ca primar,din cate am auzit 12 martie.Pacat doar ca liberalii sigur se vor ineca in ultima zi,ca rromul la mal.

   Reply
  2. STEKO

   Mai Diugule,eu am vazut ce-au patit niste sateni care si-au astupat singuri gropile din drum sa nu mai rupa masinile dupa +20 de ani de asteptare.Amu’ ce-ai vrea?N-are KAKE destule pe cap?Sa faca ceva fara aprobare si sa umble culoarele tribunalelor?..Ca nu cred ca ii este rusine de munca de jos! 🙂 ….

   Reply
  3. Attila

   Lasand la o parte gluma, nu e treaba niciunui primar sa adune gunoaie. Nici macar ca voluntar. Stim cu totii ca actiunea asta e un exercitiu de imagine, la fel cum stim ca nu va avea succesul scontat. Cum altfel decat putin teatral ar putea fi apreciat gestul candidatului de a aduna gunoaie? Nu ar fi ridicol ca in zilele urmatoare sa iasa candidatii la maturat de strazi? Un primar trebuie sa isi faca treaba lui, nu a gunoierilor. Asta nu inseamna ca il laud pe kk, doar ca la acest subiect el a procedat corect. Primarul dispune sa se adune gunoaie, nu le aduna el.

   Reply
 2. mmm

  „Apele crescande au facut curatenie in curtile oamenilor …” doamen ce declaratie halucinanta … era beat cel care a declarat ??? eu zic ca garda de mediu trebuia prima data sa mearga si sa amendeze toti oamenii aia care arunca peturi si gunoaie in baraj si pe urma sa faca ecologizarea … ca asa, peste 2 saptamani o sa fie la fel … intr-o tara occidentala, ii amenda garda de mediu pe nesimtitii astia de ii ustura si in dos … sa vedeti cum ar fi toate padurile si apele, luna .. daca am avea legi si mai ales daca am avea cine sa le aplice .. asa, actiuni in campanie electorala, praf in ochi … oricum Chereches nu-i poate amenda acuma, ca ar pierde voturi…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole