Ziua Institutiei Prefectului, marcata in municipiul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prin Legea nr. 348/2018 a fost instituita, in ziua de 2 aprilie, Ziua Institutiei Prefectului, care poate fi marcata de catre autoritatile publice centrale si locale, dar si de catre institutiile de cultura prin manifestari cultural-stiintifice, se arata intr-un comunicat de presa.

”Vom marca semnificatia acestei zile, in judet, prin mai multe evenimente. La Palatul Administrativ va avea loc maine, 2 aprilie a.c., de la ora 12.00, in hol vernisajul expozitiei ”100 de ani de administratie romaneasca”.

Dupa vernisaj, vor fi premiati elevii participanti in cadrul proiectul educational ”Arta de a conduce” un proiect destinat si diseminat in unitatile de invatamant din teritoriu pentru implicarea tinerilor in cresterea gradului de implicare, asumarea de responsabilitati in domeniul politicilor publice implementate la nivelul institutiilor administrative publice judetene, respectiv servicii publice deconcentrate.

De la ora 14.00, la sala Millenium M1, din Centrul Vechi, al municipiului resedinta de judet, va fi lansat volumul ”Prefectii Maramuresului 1919-2019”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

La manifestarea organizata in parteneriat de catre Institutia Prefectului-Judetul Maramures si Consiliul Judetean Maramures au fost invitati sa participe fostii prefecti si subprefecti ai judetului, consilierii judeteni, sefii serviciilor publice deconcentrate, primarul Municipiului Baia Mare, primarul Municipiului Sighetu Marmatiei, sefii structurilor de aparare, ordine publica si securitate nationala, culte religioase etc.

Expozitia ”100 de ani de administratie romaneasca” va fi prezentata si in municipiul Sighetu Marmatiei, cu sprijinul autoritatilor administratiei publice locale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole