Ziua Internationala a Tangoului Argentinian, sarbatorita si in Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tango baia mareVineri a avut loc in intreaga lume Ziua Internationala a Tangoului Argentinian. Si in tara noastra au avut loc numeroase evenimente dedicate acestei zile speciale pentru dansatorii de tango: povesti live despre tango, milongi dedicate acestei zile, evenimente pentru publicul larg.

„Spre deosebire de anul trecut, cand in Baia Mare s-a sarbatorit Ziua Internationala a Tangoului Argentinian printr-un eveniment de vizionare a unor documentare despre tangoul argentinian si, in paralel, s-a pictat pe teme de tango, in acest an aceasta zi a fost sarbatorita prin dans.

Astfel, Ora de Tango, prima si singura scoala de tango argentinian din Baia Mare a surprins vineri seara, 11 decembrie, trecatorii tarzii din Centrul Vechi al orasului cu un flash mob in care o parte din dansatorii de tango din oras au dansat sub cerul liber cu mare placere pe melodii cunoscute de tango: Por Una Cabeza, La Cumparsita si Garua”, a spus Oana Horotan, fondator Ora de Tango.

Dansul a continuat la Practica de vineri pana la ora 11, Ora de Tango sarbatorind acest dans minunat care le face vietile mai bogate si le aduce zambet pe fata si caldura in suflet.

ZiarMM

Fondator Ora de Tango Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole