Ziua Mondiala a Monitorizarii Calitatii Apei, marcata de SC VITAL

Reclame home 1
Reclame home 1

Societatea VITAL S.A. doreste sa fie zi de zi cat mai aproape de utilizatorii care beneficiaza de serviciile prestate, prin urmare a organizat un eveniment care include un exercitiu practic de determinare a PH-ului din apa pe care o consumam.

Evenimentul s-a adresat elevilor din ciclu primar/gimnazial si s-a bucurat de prezenta a peste 100 de participanti. Locatia aleasa a fost Parcul Tineretului (in fata Monumentului Ostasului Roman), o zona frecventata de copii de toate varstele. Curiosi din fire si cu o avalansa de intrebari, elevii au asistat cu maxim interes la demonstratiile facute de specialistii laboratorului de analiza apa potabila din cadrul societatii VITAL.

Determinarea pH-ului se face cu ajutorul unui kit simplu de testare a apei, care poate fi folosit de oricine, de la copii pana la adulti, pentru a analiza parametrii calitatii surselor locale de apa care includ gradul de aciditate sau de bazicitate al apei rezultat din valorile de determinare ale pH-ului.

Evenimentul a fost desfasurat cu ocazia Zilei Mondiala a Monitorizarii Calitatii Apei, o initiativa globala menita sa determine oamenii din intreaga lume sa testeze calitatea apei si sa incurajeze actiunile de protejare a apei. Poluarea apelor este o problema serioasa, iar cu fiecare an care trece este tot mai important sa invatam cum sa o identificam, dar si sa o prevenim.

Societatea VITAL organizeaza periodic acest gen de actiuni cu scop educativ, cea organizata acum are scopul de a motiva oamenii sa verifice calitatea apei pe care o consuma si in special sa consume apa de calitate.

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole