Ziua Mondiala a Sindromului Down, aniversata pentru al patrulea an consecutiv in Baia Mare

Reclame home 1

Pentru al patrulea an consecutiv, Asociatia Ioana-Maria organizeaza aniversarea in municipiul Baia Mare a Zilei Mondiale a Sindromului Down, sarbatorita in toata lumea la data de 21 Martie.

Asociatia Ioana-Maria a fost infiintata in anul 2015 de parintii unei fetite cu sindrom Down din Baia Mare – Ivan Ioana-Maria, acestia incercand prin actiunile organizate sa creeze o comunitate in jurul acestor copii, care sa-i ajute pe acestia sa se dezvolte intr-un mediu cat mai primitor si incluziv, in paralel cu organizarea diferitelor activitati de dezvoltare motrica si psihica.

Sindromul Down este cea mai frecventa afectiune cromozomiala genetica determinata de prezenta unui al treilea cromozom pe perechea 21 a genomului, de aici si simbolistica datei alese pentru a marca acest eveniment.

”Invitam alaturi de noi la aceasta petrecere toate familiile cu copii cu sindrom Down din Baia Mare si imprejurimi, insotiti de frati, prieteni, vecini, colegi, terapeuti, toti cei care sunt alaturi de ei in viata de zi cu zi. Aceste intalniri sunt un bun prilej pentru noi sa ne impartasim experienta, sa invatam unii de la altii, sa obtinem informatii utile in procesul de crestere, educare si dezvoltare a copiilor nostri”, a spus Dan Ivan, presedinte Asociatia Ioana-Maria

“Ne-am asigurat, ca in fiecare an, ca vom avea toate ingredientele unei petreceri reusite: muzica, jocuri, pizza, suc, tort, singurele lucruri pe care trebuie sa le aduceti de acasa fiind entuziasmul si dragostea dvs. pentru acesti copii.

Va asteptam cu drag Miercuri, 21 Martie 2018, incepand cu ora 17:00, la spatiul de joaca ”Club Tzontzo” situat in incinta Casei Tineretului din Baia Mare, Bd. Unirii nr.13″, mai spun organizatorii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *