Ziua Nationala a Romaniei, marcata la IPJ Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Implinirea a 99 de ani de la infaptuirea Marii Uniri a fost marcata miercuri la sediul Inspectoratului de Politie a Judetului Maramures, in cadrul unei sedinte festive condusa de seful inspectoratului, comisar sef de politie Ionel Todoran.

“Momentul aniversar a debutat cu intonarea imnului de stat al Romaniei. Pentru a evoca toate momentele care au dus la implinirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, ne-a onorat cu prezenta doamna dr. Klara Guseth, director al Arhivelor Nationale Maramures.

Festivitatea a continuat cu felicitarea politistilor care, pentru merite exceptionale in activitatea profesionala, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim. Este vorba despre patru ofiteri si opt agenti de politie”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Totodata, agentul principal de politie Nodis Ciprian, din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, a fost felicitat pentru rezultate deosebite obtinute in activitate si pentru modul profesionist de actiune in cadrul constatarii unor infractiuni de contrabanda cu tigari.

De asemenea au fost felicitati si cei sapte politisti maramureseni care au promovat concursul de trecere in corpul ofiterilor si care incepand cu data de 1 decembrie vor avea gradul de subinspector de politie.

Nu au fost uitati nici politistii care au reprezentat cu succes Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures la competitiile sportive organizate la nivel national, acestia primind diplome din partea conducerii unitatii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *