Ziua Politiei de Frontiera, sarbatorita la Sighetu Marmatiei

In data de 24 iulie, Politia de Frontiera Romana a aniversat 150 ani de existenta institutionala.

Momentul a fost marcat la Sala George Enescu din Sighetu Marmatiei prin avansarea la termen si inainte de termen pentru merite deosebite in exercitarea atributiilor de serviciu a 226 politisti de frontiera.

Ziua de 24 iulie este un simbol in viata politistilor de frontiera. Este momentul in care cele doua regimente ale Moldovei si Tarii Romanesti, cu atributii la frontiere, s-au unificat. Ca in fiecare an, la data de 24 iulie, institutia noastra isi aniverseaza ziua institutionala, recunoscandu-si si cinstindu-si astfel inaintasii, pentru eroismul si devotamentul lor fata de tara si poporul roman.

In data de 24 iulie 2014 la Sala George Enescu din Sighetu Marmatiei s-au desfasurat activitati de recompensare a eforturilor depuse de proprii lucratori, in indeplinirea atributiilor specifice, fiind apreciati asa cum se cuvine cei care au inregistrat rezultate deosebite in apararea fruntariilor tarii.

Astfel, 18 ofiteri si 28 agenti au fost avansati inainte de termen, la gradul profesional urmator pentru rezultate foarte bune in indeplinirea atributiilor de serviciu.

Totodata au fost avansati la termen, la gradul profesional urmator 32 de ofiteri si 194 agenti de politie.

In cadrul activitatii sefii structurilor M.A.I. cu care inspectoratul nostru coopereaza au primit Diplome Aniversare, in semn de pretuire si respect cu ocazia ”Zilei Politiei de Frontiera Romane” si a aniversarii a 150 de ani de existenta institutionala.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1