Ziua Politiei Romane: Activitati organizate de IPJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Luna martie este o luna speciala pentru politistii maramureseni avand in vedere ca la data de 25 martie se sarbatoreste Ziua Politiei Romane.

„In acest an marcam 197 de ani de la infiintarea institutiei. Cu acest prilej Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures va desfasura mai multe activitati, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv politistilor”, anunta Politia Maramures.

„Zilele Portilor Deschise” unde sunt invitati toti cei care doresc sa-i cunoasca si sa le ureze La multi ani politistilor:

• JOI, 21 martie, intre orele 09.00 – 13.00, la sediul politiei Municipiului Sighetu Marmatiei.
• VINERI, 22 martie, intre orele 09.00 – 13.00, la sediul politiei orasului Baia Sprie
• LUNI, 25 martie, intre orele 10.00 – 13.00, pe platoul din Piata Revolutiei, municipiul Baia Mare

Politistii de la structurile de prevenire, proximitate, rutiera, criminalistica, actiuni speciale, ordine publica, Grupa Canina vor prezenta aspecte privind modalitatile de interventie si mijloacele cu care actioneaza in cazul producerii unor evenimente aflate in competenta de investigare a politistilor.

Alte evenimente:

VINERI, 22 martie, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din municipiul Baia Mare, politistii Serviciului Rutier Maramures vor participa la premierea concursului de desene pe teme rutiere Circuland corect ne protejam viata!

DUMINICA, 24 martie, intre orele 16.00 – 19.00, in parteneriat cu centrul comercial VIVO Baia Mare si magazinul CORA, politistii vor sarbatori in avans Ziua Politiei si vor fi prezenti in mall pentru a prezenta: un echipaj al Unitatii Canine, motocicleta Politiei Rutiere, Expozitie armament, Prezentare tehnica criminalistica, Promovarea profesiei de politist, Roata prevenirii – joc interactiv pentru copii cu premii.

LUNI, 25 martie, la ora 09.00, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” va avea loc vernisajul expozitiei de desene/felicitari realizate de elevi cu tema „La multi ani, Politia Romana!” si premierea castigatorilor.

LUNI, 25 martie, cu incepere de la ora 12.00, la Scoala Gimnaziala „Mircea Vulcanescu” din Ocna Sugatag, elevii scolii vor sarbatori alaturi de politistii Sectiei 5 Politia Rurala Ocna Sugatag, prin activitati creative, concursuri, desene pe asfalt, poezii, ce vor fi toate recompensate pe masura.

LUNI, 25 martie, la ora 12.00, la Centrul de Instruire si Marketing din municipiul Baia Mare va avea loc sedinta festiva ZIUA POLITIEI 2019 si ceremonia de avansare in gradul profesional urmator, la termen, a politistilor.

Va fi prezenta si o delegatie a Capitaniei de Politie a Judetului Szolnok, din Ungaria, parteneri de traditie ai Inspectoratului de Politie al judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. OmulPlinDeIdei

    Foarte frumos din partea lor. Oamenii trebuie sa inteleaga ca astfel de evenimente vor avea loc intotdeauna in conditii depline de siguranta doar in interior! Si sa fim mai buni unii cu altii. Si sa speram la o Romanie mai libera si mai inteligenta, cu dragoste pentru patrie si toate cele sfinte! Aveti grija de voi cu toata fiinta! Multa sanatate!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole