Ziua Politiei Romane: Activitati organizate de IPJ Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Luna martie este o luna speciala pentru politistii maramureseni avand in vedere ca la data de 25 martie se sarbatoreste Ziua Politiei Romane. In acest an marcam 196 de ani de la infiintarea institutiei. Cu acest prilej Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures va desfasura mai multe activitati, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv politistilor.

Miercuri, 21 martie, intre orele 09.00 – 13.00, la sediul politiei Municipiului Sighetu Marmatiei va avea loc Ziua Portilor Deschise, unde sunt invitati toti cei care doresc sa-i cunoasca si sa le ureze La multi ani politistilor sigheteni. Tot miercuri, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii vor participa la proiectul educational Mirajul drogurilor, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu”.

Joi, 22 martie, la ora 09.00, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” va avea loc vernisajul expozitiei de desene/felicitari realizate de elevi cu tema „La multi ani, Politia Romana!” si premierea castigatorilor.

De asemenea politistii vor participa la competitia de inot  organizata in colaborare cu Asociatia Sportiva Dinamo Maramures.

Vineri, 23 martie, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu”, politistii Serviciului Rutier Maramures vor participa la premierea concursului de desene pe teme rutiere Circuland corect ne protejam viata!

Tot vineri, la Centrul de Instruire si Marketing din Baia Mare va avea loc festivitatea de avansare in gradul profesional urmator, la termen, a politistilor.

Luni, 26 martie, intre orele 10.00 – 12.00, pe platoul din Piata Revolutiei, Baia Mare, Inspectoratul de politie va organiza ,,Ziua Portilor Deschise”. Politistii de la structurile de prevenire, proximitate, rutiera, criminalistica, actiuni speciale, ordine publica, Grupa Canina vor prezenta aspecte privind modalitatile de interventie si mijloacele cu care actioneaza in cazul producerii unor evenimente aflate in competenta de investigare a politistilor.

Tot cu prilejul sarbatoririi Zilei Politiei Romane, politistii maramureseni vor desfasura mai multe actiuni caritabile si vor dona sange pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *