Ziua Politiei: Vezi mesajul sefului IPJ Maramures, Liviu Grozavu, adresat politistilor

Reclame home 1
Reclame home 1

In fiecare an, pe data de 25 martie, este marcata Ziua Politiei Romane.

Cu aceasta ocazie, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, comisar sef de politie Liviu Grozavu, a adresat un mesaj, pe care il redam mai jos:

Stimati colegi!

Conform legii, azi 25 martie este Ziua Politiei Romane.

In toti anii anteriori, noi aminteam tuturor de sarbatoarea noastra. Iar pe vremea asta o aniversam cu fast si cu emotie.

Anul acesta este altfel…

In aceasta conjunctura, de o gravitate exceptionala, fara precedent in istoria recenta, Statul Roman si-a inventariat degraba institutiile care dau consistenta existentei sale. Iar Politia Romana este, ca intotdeauna, la inceputul listei.

Azi, mai mult ca oricand, suntem nevoiti sa ne traim discret sarbatoarea insa manifestand mai multa mandrie ca niciodata, pentru ca, alaturi de medici, suntem in linia intai si generam incredere, siguranta si, mai ales, speranta.
De cateva saptamani si pentru multe saptamani de acum incolo, fiecare zi a fost, este si va fi Ziua Politiei. Adica ziua celor care suntem acolo unde nimeni nu ar vrea in aceste clipe sa fie…

Sau, altfel spus, sarbatoarea celor care, interactionand zi si noapte, in comunitati, cu zeci si sute de oameni fiecare, dovedim, tot de atatea ori, ca nu ne temem. Nu ne temem pentru ca nu avem timp sa ne temem, in iuresul profesional zilnic, dictat de context.

Poate ca nu toti care veti primi aceste randuri veti apuca sa le cititi degraba. Le veti citi, poate, dupa ce veti termina de facut ceea ce vi s-a cerut acum. Ar fi foarte bine insa sa le citeasca si altii, pe care noi, politistii, ii servim zilnic.

Azi, Ziua Politiei este invizibila, ca si inamicul nostru.

Azi, Ziua Politiei este despre oameni dedicati, iar aceasta se vede mai mult ca oricand!
Sanatate tuturor!

Respect POLITISTULUI maramuresean, respect POLITIEI ROMANE!

SEFUL INSPECTORATULUI,
Comisar sef de politie
Liviu Constantin GROZAVU

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2