Ziua Portilor Deschise la IPJ Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politia Romana aniverseaza in acest an 195 de ani de atestare documentara. Cu aceasta ocazie, la IPJ Maramures va avea loc Ziua Portilor Deschise.

“Va invitam la ziua noastra! Anul acesta aniversam 195 de ani de atestare documentara! Si pentru ca vrem sa sarbatorim impreuna cu voi, cei in slujba carora suntem, va propunem ca joi, 23 martie, intre orele 09.00 – 12.00, sa fiti alaturi de noi pe platoul din Piata Revolutiei, din municipiul Baia Mare.

A devenit o traditie ca, in contextul aniversarii Zilei Politiei Romane, oamenii legii sa se afle alaturi de cetateni pentru a sarbatori. Astfel ca, una dintre activitatile de interes pentru public este Ziua Portilor Deschis. Politistii maramureseni de la structurile de prevenire, proximitate, rutiera, criminalistica, actiuni speciale, ordine publica, se vor afla joi pe platoul din Piata Revolutiei si va vor prezenta aspecte privind modalitatile de interventie si mijloacele cu care actioneaza in cazul producerii unor evenimente aflate in competenta de investigare a politistilor.

Veti putea urca in autospeciala politiei rutiere si pentru ca stim ce important e Facebook-ul pentru voi, veti putea face selfi-uri pe motocicleta care va fi expusa. In plus, va vom spune cateva secrete, cum e cu radarul, cu aparatul etilotest, cu prelevarea urmelor, cu portretul robot, etc.

Va veti putea lua amprenta si o veti putea duce acasa. Veti putea vedea indeaproape echipamentele de care dispun luptatorii Serviciului de Actiuni Speciale si veti putea asista la exercitii de dresaj canin. Pentru toate acestea precum si pentru alte surprize, va recomandam sa nu lipsiti!”, se arata intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *