Ziua Portilor Deschise la Scoala Gimnaziala “Dr. Victor Babes” (FOTO&VIDEO)

PNL

Sambata, 22 februarie, Scoala Gimnaziala “Dr. Victor Babes” si -a deschis portile pentru public, punand la dispozitie ateliere de creatie, expozitii, momente artistice, face-painting.

Prof. Cornelia Temian, directorul Scolii Gimnaziale “Dr. Victor Babes”, s-a aratat foarte multumita de numarul mare de parinti care si-au manifestat interesul de a-si aduce copiii in grupa pregatitoare a acestei scoli.

“Am pus la dispozitie parintilor toate informatiile necesare cu privire la metodologia, calendarul inscrierii, ce anume au de facut pentru evaluarea psiho-somatica, si unde se face aceasta evaluare”, a spus directoarea.

Evenimentul are menirea de a forma o relatie stransa intre familie si scoala, fiecare parinte avand posibilitatea sa se familiarizeze cu dotarile materiale si pedagogice din cadrul scolii.

Marti, 25 februarie, momentul a fost marcat de copiii de la Gradinita 28, impreuna cu educatoarele lor, care au realizat picturi si felicitari cu ocazia zilei de 8 martie.

Activitatile continua in scoala pana in data de 26 februarie.

Alina BOHĂŢEL

Foto&video: Roland STREBELI

[youtube]http://youtu.be/kGDXpEZvTDM[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Directoarea asta chiar e penibila!

    Ce a ajuns aceasta scoala sa faci ceva ca sa areti ca lucrezi ,e urit domnita ce te folosesti de elevi sa areti ca existi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1