Ziua Portilor Deschise la Teatrul Municipal Baia Mare cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, marcata in fiecare an pe data de 27 martie, Teatrul Municipal Baia Mare va organiza Ziua Portilor Deschise.

“In fiecare an, pe 27 martie, sarbatorim Ziua Mondiala a Teatrului. Anul acesta, am decis sa organizam cu aceasta ocazie si Ziua Portilor Deschise la Teatrul Municipal Baia Mare.  Cei mai multi dintre dumneavoastra cunoasteti salile de spectacol si scena, dar noi dorim sa va aratam si ce se intampla in spatele lor, atunci cand pregatim un spectacol.

Asadar, pe 27 martie, de la ora 18.00, va asteptam in foaier, de unde vom porni intr-o plimbare prin culisele teatrului!

Ziua Portilor Deschise este cel mai bun moment pentru a va prezenta o scurta poveste a teatrului nostru. Cabinele in care se pregatesc actorii, atelierele in care se fabrica decorul, sala de coregrafie, unde se antreneaza corpul de balet al teatrului, orchestra, dar si alte locuri secrete, isi deschid usile pentru dumneavoastra.

Va vom duce pe scena si va vom prezenta arsenalul tehnic, dar si trucuri ale meseriei. La final, veti asista la o repetitie a spectacolului Migraaanti!!! de Matei Visniec, in regia lui Radu Dinulescu, spectacol care va avea premiera pe 31 martie. Va asteptam cu emotie si bucurie! Intrarea este libera!”, spun reprezentantii Teatrului Municipal Baia Mare intr-un comunicat de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *