Ziua Protectiei Civile, sarbatorita in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu pompieri primaria baia mare Vineri, 27 februarie, in sala Millennium din Baia Mare, pe strada Vasile Lucaciu nr. 2, incepand cu ora 10, se va desfasura sedinta festiva organizata cu ocazia Zilei Protectiei Civile din Romania.

La festivitate au fost invitati sa participe: reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, parlamentari, comandantii si sefii unitatilor si institutiilor apartinand sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala din garnizoana Baia Mare, membri ai Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, membri ai Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta, sefi de institutii cu care ISU Maramures colaboreaza, cadre militare din Ministerul Afacerilor Interne si Ministerul Apararii Nationale in activitate, in rezerva si retragere, reprezentanti ai cultelor religioase, ofiteri si subofiteri din cadrul unitatii si subunitatilor de interventie din judet.

In cadrul aceleasi festivitati vor avea loc inaintari in grad, inaintea expirarii stagiului minim, ale cadrelor militare ISU si premierea castigatorilor competitiilor organizate de catre ISU cu ocazia acestei zile.

De asemenea, pe Platoul din Piata Millennium, incepand cu ora 10, va avea loc o expozitie a tehnicii de lupta a inspectoratului si vor fi organizate puncte de informare de unde vizitatorii vor putea obtine pliante cuprinzand informatii despre modul de comportare in situatii de urgenta si masuri de prevenire ale acestora.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2