ZIUA Z – Nimeni nu s-a îmbolnăvit de COVID în 24 de ore în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O veste așteptată de foarte mulți maramureșeni. În ultimele 24 de ore nu am avut niciun caz de coronavirus confirmat la nivel de județ, potrivit datelor oficiale primite de la autoritățile județene. Asta înseamnă că în continuare avem 20393 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 3853 pacienți vindecați și externați din spital, 15 pacienți internați în spital, un pacient internat la ATI, pacientul este intubat, 5945 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent, respectiv 478 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată.

În ceea ce privește testele efectuate, ca județ am ajuns la 78227 teste efectuate până în prezent, cu 118 mai mult ca ieri.  Tot azi, 18 iunie, mai avem 17 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată și 1013 persoane declarate decedate de la începutul pandemiei.

Din totalul de 16 localități unde mai avem cazuri de îmbolnăviri cu acest virus, în 12 dintre acestea (Sălsig, Șieu, Vadu Izei, Budesti, Groși, Lăpuș, Dumbrăvița, Rona de Sus, Săliștea de Sus, Șișești, Târgu Lăpuș și Borșa) avem doar un singur caz de COVID confirmat în ultimele două săptămâni. În Baia Mare avem 9 cazuri, 5 în Sighet, 4 în Baia Sprie, 2 în Recea.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2