Zona Viseu – Valea Ruscovei si-a desemnat doi candidati pentru Consiliul Judetean Maramures din partea PSD (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

psdO noua mini-conferinta de alegeri organizata de executivul PSD Maramures pentru a stabili lista candidatilor pentru Consiliul Judetean a avut loc saptamana trecuta, in Viseu de Sus. Au participat, la discutii, reprezentantii organizatiilor social-democrate din mini-colegiul Viseu – Valea Ruscovei, care cuprinde localitatile: Viseu de Sus, Viseu de Jos, Leordina, Ruscova, Repedea, Poienile de sub Munte, Petrova, Bistra. Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca social-democratii maramureseni au dat dovada de maxima transparenta in alcatuirea listei de candidati pentru Consiliul Judetean, exemplu pe care niciun alt partid nu l-a urmat.

”PSD Maramures isi doreste sa asigure, in aceasta perioada, reprezentativitatea tuturor zonelor istorice ale judetului Maramures in Consiliul Judetean si de aceea am recurs, zilele trecute, la desemnarea prin vot a candidatilor PSD. Niciun alt partid din Maramures nu a reusit instituirea unei astfel de masuri democratice in identificarea candidatilor pentru forul legislativ judetean.

Incercam, in cadrul PSD Maramures, sa aratam o cat mai mare transparenta decizionala, sa aducem oameni noi, reprezentativi, oameni care prin conduita lor morala, profesionalism si integritate pot castiga increderea maramuresenilor. Vom sustine in Consiliul Judetean Maramures –  prin acesti oameni ai locului care provin din mijlocul comunitatilor locale – proiecte pentru oameni, pentru imbunatatirea satisfactiei sociale a maramuresenilor”, a precizat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Vasile Coman, primarul orasului Viseu de Sus a aratat ca cei doi candidati ai zonei pe lista eligibila a PSD pentru Consiliul Judetean Maramures sunt Ioan Radu Coman si Vlad Sorin Ilie. Ioan Radu Coman este un tanar in varsta de 31 de ani, de profesie economist si conduce o firma privata. Vlad Sorin Ilie are 48 de ani, nu ar fi pentru prima oara pe o pozitie de consilier judetean si, in prezent, desfasoara activitate in economia reala a judetului.

”Consider ca sunt niste barbati adevarati, cu un statut social bine asezat, oameni care isi aduc aportul pentru economia orasului, cetateni care nu au niciun fel de problema in comunitate. In timp ce Vlad Sorin Ilie desfasoara mai multe activitati in zona Viseu, avand diverse afaceri infloritoare, Ioan Radu Coman presteaza servicii pentru un numar insemnat de firme din strainatate. Daca vor fi alesi de cetateni in Consiliul Judetean Maramures, acestia vor aduce un plus valoare zonei”, a declarat Vasile Coman.

Biroul de presa al PSD Maramures

Radu Coman

Vlad Sorin Ilie

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *