Zuckerberg a dezvaluit motivul pentru care poarta zilnic acelasi tip de tricou

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mark Zuckerberg, cofondatorul si directorul executiv al Facebook, a declarat ca poarta acelasi tip de tricou gri in fiecare zi, deoarece alegerea hainelor si micul dejun i se par doua lucruri cu care nu vrea sa piarda timpul, relateaza The Daily Telegraph citat de Agerpres.

“Chiar vreau sa imi simplific viata, asa ca trebuie sa iau cat mai putine decizii in legatura cu orice, exceptand modul in care pot sa fiu in cea mai mare masura util acestei comunitati”, a declarat Zuckerberg, adaugand ca detine numeroase tricouri gri asemanatoare.

Declaratiile au fost facute in contextul in care Zuckerberg a participat vineri la prima sa sesiune de intrebari si raspunsuri, in cadrul careia a cofondatorul Facebook a abordat numeroase subiecte, de la viitorul retelei si controversata aplicatie de Messenger la motivul pentru care filmul “The Social Network” (2010) l-a afectat in mod negativ.

Zuckerberg a declarat totodata ca isi doreste ca reteaua Facebook sa devina la fel de vitala ca electricitatea. “Scopul meu nu a fost niciodata sa fac Facebook sa fie cool. Eu nu sunt o persoana cool si nu am incercat niciodata sa fiu astfel. Modelul nostru pentru Facebook nu a fost niciodata acela de a incerca sa facem reteaua in mod special captivanta — am vrut doar sa o facem utila”, a marturisit Zuckerberg.

“Scopul nostru este sa construim ziarul personalizat perfect pentru fiecare persoana din lume. Incercam sa personalizam reteaua si sa va aratam lucrurile cele mai interesante pentru voi”, a adaugat cofondatorul retelei de socializare.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *