Zuckerberg, un pas inainte spre a deveni cel mai bogat om din lume

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

zuckerbergFondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a facut un pas inainte spre a deveni cea mai bogata persoana din lume, scrie ziare.com.

Omul din spatele celei mai mari retele sociale din lume a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi de pe planeta, compilat de Bloomberg.

Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, ceea ce inseamna o crestere cu 8,6 miliarde de dolari fata de anul trecut.

El i-a luat locul in clasament fondatorului Ikea, Ingvar Kamprad, care a cazut pe pozitia a zecea, cu o avere estimata la 42,2 miliarde de dolari, in scadere cu 2,8 miliarde de dolari comparativ cu anul anterior, mentioneaza The Telegraph.

Cel mai bogat om din lume ramane fondatorul Microsoft, Bill Gates, cu 85,2 miliarde de dolari, care e urmat de patronul retelei de magazine de haine Inditex (ce contine branduri precum Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Stradivarius etc.). Amancio Ortega detine in conturile sale 70,8 miliarde de dolari, in timp ce investitorul Warren Buffett are 67,6 miliarde de dolari.

Barbatii domina acest top, avand in vedere ca prima femeie se afla pe locul 12. E vorba de Chrosty Walton, vaduva lui John T. Walton, al doilea fiu al fondatorului Wal-Mart. Ea are o avere de 36,8 miliarde de dolari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *