Zvonoteca: Indrazneste sa crezi! Inexistentul Sorin Bota, vicepresedinte ASF. Cine ii ia locul la deputati

Reclame home 1
Reclame home 1

Umbla vorba prin oras ca deputatul PSD fara realizari notabile (cu exceptia unor monumentale erori de exprimare in limba romana), Sorin Bota, este pe cale sa dea din nou o lovitura frumoasa. Frumoasa pentru el si absolut catastrofala pentru ceea ce inseamna profesionalismul institutiilor financiare din Romania. Vicepresedinte la Autoritatea de Supraveghere Fiscala si-a negociat inexistentul deputat de Maramures, care il va inlocui pe nea Mircea Ursache, daca va mai amintiti de fostul pres al PSD din judet.

Cat va castiga lunar expertul in finante Sorin Bota este greu de spus, salariile fiind confidentiale. Dar ne putem face o idee, avand in vedere faptul ca presedintele institutiei a bagat in buzunar, anul trecut, peste 13 mii euro/lunar. Ne intrebam ce calitati exceptionale il recomanda pe Sorin Bota pentru o astfel de functie importanta si care sunt realizarile sale in multiplele mandate de parlamentar detinute pana acum. Probabil au cotat controalele oftalmologice gratuite oferite catorva pensionari din judet sau proiectele de lege depuse de Bota si respinse pentru incoerenta cu care autorul lor s-a exprimat in limba romana.

Evident, in locul lui Bota la Camera va veni un alt pesedist. Urmatorul pe lista depusa la alegerile din 2016 se gaseste Bogdan Tomoiaga. Sustinut de primarul din Borsa, care l-a si propulsat pe lista, Tomoiaga este in prezent secretar de stat la Turism. In Parlament ii va fi mai caldut. Mai putin de lucru si mai multe interviuri la TV.

Sa fie intr-un ceas bun! Spor la ridicat lefurile, le dorim. Iar voua, vise frumoase in continuare! PSD vegheaza…

Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

Carlos S

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole