ZVONOTECA: Seful Politiei Locale, fara masina de serviciu. Isi face bagajele Coste?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Umbla vorba prin oras ca sunt mari probleme la varful Politiei Locale. Se pare ca seful a intrat in dizgratiile conducerii Primariei Baia Mare. Pare-se ca omul, chiar daca e colonel in rezerva, nu vrea sa joace dupa cum i se canta, stiut fiind faptul ca ani la rand a luat urma infractorilor judetului, iar de haina de politist nu se va dezice niciodata. Ori tocmai asta i-a scapat edilului cand i-a facut propunerea de a prelua Politia Locala. Si astfel au aparut problemele in paradis.

Surse politienesti ne-au dezvaluit faptul ca o prima miscare a fost facuta deja de “lider”: ”L-a anuntat de sef la Politia Locala cu surle si trambite, nu cu mult timp in urma… Acum, i-a luat masina de serviciu… Vedem ce mai urmeaza…”.

Conform noii organigrame, la Politia Locala se vor desfiinta posturile de director executiv adjunct Ordine Publica si director executiv adjunct Control din cadrul Politiei Locale.

Ramane de vazut daca actualul “varf” va ramane la carma institutiei, aceeasi sursa mai precizand faptul ca omul se gandeste serios sa renunte la postul pe care-l are.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2