Zvonuri infirmate: Ministrul Sorina Pintea are sustinerea lui Zetea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In diferite medii politice se vehiculeaza ideea ca se va face o remaniere a Guvernului Dancila iar ministrul Sorina Pintea nu va ramane la carma Ministerului Sanatatii. Mai mult, carcotasii judeteni sustin ca organizatia PSD Maramures i-ar fi retras sprijinul politic insa motivele sunt neclare si deocamdata sunt doar la stadiul de barfe. Cel mai probabil, prin aceste informatii trunchiate, se incearca o destabilizare a Ministerului Sanatatii mai cu seama ca de cand, Sorina Pintea a preluat carma, sistemul de sanatate romanesc a inceput sa se miste in adevaratul sens al cuvantului. Probabil ministrul Sanatatii e un adversar de temut si nu prin zvonoteci sau strategii slabe ci printr-o munca asidua.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: “Remanierea se decide in CExN. Relatia mea cu domnul presedinte Gabriel Zetea este excelenta si ne bucuram de o colaborare extraordinara in folosul judetului, in folosul sanatatii. Apreciez munca domnului Zetea ca si presedinte si eu cred ca si dansul apreciaza munca mea ca si ministru al Sanatatii.”

Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures: “Doamna Sorina Pintea, in calitate de mebru PSD Maramures si ministru al Sanatatii are tot sprijinul meu si al organizatiei pe care o conduc pentru a ocupa in continuare portofoliul Sanatatii in Guvernul Viorica Dancila. Am avut in ultimele saptamani discutii cu colegii desemnati de catre Biroul Permanent National pentru evaluarea implementarii Programului de Guvernare, iar Ministerul Sanatatii sta foarte bine la acest capitol. Am avut de asemenea o discutie cu presedintele Liviu Dragnea si cu premierul Viorica Dancila in ceea ce priveste persoana Sorinei Pintea ca Ministru al Sanatatii iar toate aspectele legate de activitatea de acolo sunt receptionate ca fiind pozitive. Este unul dintre ministrii care comunica foarte bine. Este un ministru care reuseste sa transmita foarte bine lucrurile pe care le face Ministerul Sanatatii si spre deosebire de alte ministere, domeniul pe care dansa il conduce a fost relativ ferit in aceasta perioada de diferite scandaluri sau de atacuri publice. E si meritul ei, e si meritul echipei cu care lucreaza in cadrul Ministerului Sanatatii si tocmai de aceea va avea sprijinul organizatiei pe care o conduc, -si al meu personal-, pentru a ocupa in continuare functia de Ministru al Sanatatii. Aceasta nu inseamna ca in cadrul Comitetului Executiv National lucrurile nu se pot schimba pentru ca sustinerea pentru un post de ministru este una politica si nu conteaza doar sprijinul unei singure organizatii judetene, chiar daca este cea a PSD Maramures, ci conteaza pana la urma parerea tuturor membrilor din cadrul Comitetului Executiv National. Vom discuta saptamana viitoare si eu sper sa reusim sa pastram acest portofoliu pentru Sorina Pintea.” Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2