Noi accidente rutiere în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 2 iunie, la ora 19.26, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Berchez a avut loc un accident rutier cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus pe D.J. 182 B de către o tânără de 19 ani din Baia Mare a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani din Franța și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

***

Aseară, 2 iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe podul din centrul comunei Poienile de Sub Munte, pe D.C. Cvasnița, a avut loc un accident de circulație soldat cu victimă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un moped care nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare, condus de către un tânăr de 19 ani din Poienile de Sub Munte, la efectuarea virajului la sânga de pe D.J. 187 Poienile de Sub
Munte, pe D.C. Cvasnița a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, care era condus de către un tânăr de 20 de ani din Poienile de Sub Munte.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, respectiv conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că numitul tânărul de 19 ani nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat. În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

***

Sâmbătă, 3 iunie, în jurul orei 09.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bogdan Vodă din municipiu s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un în timp ce autoturism condus de către un bărbat de 67 de ani din Sighetu Marmației a intenționat să iasă din parcareau unui magazin, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de către un bărbat de 34 de ani din municipiu.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului și a unei femei de 30 de ani, care în momentul accidentului se afla în calitate de pasageră pe motociclu.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole