23 de elevi jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 01 august – 19 octombrie 2022, 23 de elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni se află la Jandarmeria Maramureș pentru a desfăşura stagiul de practică.

Elevii jandarmi vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență în munca de jandarmerie şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

”Viitorii subofiţeri vor desfăşura activități la structurile de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei.

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „ Pintea Viteazul” Maramureș, domnul colonel Petru Marcel Florișteanu, le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unității, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmi în zona de competenţă teritorială.

Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai celor două școli militare de subofițeri”, transmite IJJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2