32 bilete de tratament ramase pentru luna martie. Pensionarii interesati pot alege intre Moneasa, Buzias sau Bizusa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din cele 126 de bilete pentru tratament primite de Casa Judeteana de Pensii Maramures au mai ramas disponibile 32 de bilete. Pensionarii interesati pot sa faca o solicitare in acest sens.

“Casa Judeteana de Pensii Maramures anunta ca o noua serie de bilete de tratament balnear, seria a II-a, care a fost alocata cu incepere din data de 4 martie 2020, respectiv 5, 6 si 7 martie in functie de statiune”, se arata in comunicatul emis astazi, de institutie.

Pentru aceasta serie, pensionarii interesati pot opta pentru Bizusa-14 bilete, Buzias-10 bilete si Moneasa-8 bilete. Potrivit aceluiasi comunicat, repartitia poate fi consultata atat la sediul institutiei, cat si pe site-ul www.pensiimaramures.ro la sectiunea comunicari. Persoanele carora li s-au alocat biletele de tratament balnear vor fi anuntate la numarul de telefon indicat in cerere.

Va reamintim faptul ca biletele de tratament se acorda individual o data pe an, iar la depunerea cererii tip, pentru acordarea unui astfel de bilet, pensionarul nu va mai fi obligat sa depuna copia actului de identitate si talonul de pensie.

In ceea ce priveste tarifele pentru unitatile de cazare din acest an, va reamintim ca au fost stabilite urmatoarele preturi: pentru unitatile hoteliere de 2 stele se va achita suma de 1.793 lei, iar pentru cele de 3 respectiv 4 stele se va plati 1.879 de lei.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2