UPDATE: Cât a costat cantonamentul echipei de fotbal Minaur Baia Mare în Antalya

UPDATE: După o consultare a documentelor de atribuire a serviciilor, cantonamentul a costat 38.700 euro (TVA inclus), suma stipulată în invitația de participare fiind doar o estimare.

În perioada 30 ianuarie – 10 februarie, echipa de fotbal Minaur Baia Mare a efectuat un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, unde a susținut și câteva meciuri de pregătire.

Pentru acest aspect, clubul Minaur a pus la bătaie din bani publici suma de 229.915,08 lei fără TVA, reprezentând valoarea estimată a serviciilor necesare organizării cantonamentului, sumă precizată în invitația de participare la procedura de achiziție pentru ”servicii de organizare eveniment sportiv – Cantonament în Antalya pentru secția de fotbal”, publicată la începutul anului.

Mai în detaliu, e vorba de următoarele servicii de care au avut nevoie cei 25 de sportivi și cei șapte oameni din staff-ul tehnic:

Să sperăm că echipa va da randament și se va menține în liga a II-a, la fel cum sperăm ca și echipele de handbal să aibă continuitate, în primul rând prin plata salariilor.

Vlad HERMAN

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare Fotbal

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu