FOTBAL – Stadionul „Viorel Mateianu”, pregătit pentru meciurile din Liga 2

Băimărenilor iubitori de fotbal li s-a promis de ani de zile modernizarea Stadionului Municipal „Viorel Mateianu”. Au fost doar promisiuni, căci nu s-a întamplat nimic concret. Acum CS Minaur a reușit promovarea în Liga 2 de fotbal, iar la cum se lasă de înțeles se dorește pe termen lung promovarea în Liga 1 de fotbal. Nu imposibil, dar foarte greu de ajuns acolo.

Pană să avem stadionul promis de municipalitate, ne mulțumim cu ce avem. Că nu avem de ales, nu de alta. „Până vom vedea visul împlinit, cel de a avea un stadion ca la carte, modernizăm, pe rând, tot ceea ce este necesar pentru a le asigura jucătorilor cele mai bune condiții””. O spune Primăria Baia Mare, care ține să precizeze că momentan se intervine deja la vestiare și în tribune.

Iubitorii sportului rege din Baia Mare sunt nemulțumiți de modul în care administrația locală se ocupă de tot ceea ce se înseamnă fotbal în Baia Mare. Nu s-au făcut investiții, s-a promis mult, singura bucurie a microbiștilor fiind acum faptul că vor avea ocazia să vadă în Baia Mare echipe bune de fotbal, care au evoluat în Liga 1, dar și în meciuri europene. E un pas înainte și acesta.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu