CONTINUĂ PLECĂRILE DE LA MINAUR – De Souza a semnat cu Dunărea Brăila

Karoline de Souza (32 ani), handbalistă din Brazilia care evoluează pe postul de intermediar stânga pentru CS Minaur Baia Mare și echipa națională a Braziliei, a semnat cu Dunărea Brăila. În 2020, s-a transferat la CS Minaur Baia Mare, echipă cu care în anul 2021 a câștigat medalia de argint în cadrul Ligii Florilor Mol și medalie de bronz în cadrul competiției EHF European League.
”Sunt foarte fericită să mă alătur echipei pentrul sezonul următor. E o echipa cu o perspectivă extraordinară, cu un staff și țeluri care se îmbină cu ambițiile mele. Ador jocul, ador handbalul, competitivitatea, fanii în tribune și emoția. Abia aștept să încep într-un loc nou și să construim împreună o echipă puternică și stabilă. Liga Românească de Handbal e una dintre cele mai puternice din lume, cu cei mai entuziasmați fani ai jocului pe care i-am văzut vreodată. E întotdeauna o placere și o adrenalină continuă să intru pe terenul de joc. Proiectul la care se lucrează este promițător și sunt încântată să fiu o parte din el. Sper să avem parte de momente fericite și de succes împreună” a declarat Karoline, pentru site-ul oficial al clubului Dunărea Brăila.
Tot de la Minaur va pleca și Alexandra Severin, care a semnat tot cu Dunărea Brăila pentru sezonul care urmează. Rămane de văzut cu cine va înlocui Minaur cele două pierderi.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu