FOTBAL – Minaur mai are drum lung pană să ajungă în Liga a II-a

În acest weekend, CS Minaur va juca, pe teren propriu, cu Lotus Băile Felix, joc din cadrul etaei cu numărul 7 din play-off-ul Ligii a III-a, seria 10. Mai sunt trei etape pană la final și jucătorii noștri au 10 puncte avans față de locul secund. Acum Minaur e cu gandul la promovarea în liga secundă de fotbal, doar că mai sunt meciuri de jucat și deloc ușoare. Pentru următoarea etapă din drumul spre liga secundă de fotbal, Minaur ar putea juca fie cu Metalurgistul Cugir, fie cu Unirea Ungheni.. Cert este că în acest weekend lucrurile s-ar putea tranșa.

Arbitrii partidei de maine de pe „Viorel Mateianu” vor fi Marius Omuț (Satu Mare) – Zsolt Kopriva (Carei), Krisztian Toth (Petrești – Satu Mare), în timp ce observatorii partidei sunt Paul Unimătan (Zalău) și Ioan Papp (Carei). În ultimele două etape, cea din 14 mai vor fi jocurile CS Minaur – CA Oradea, Lotus Băile Felix – Someșul Dej, respectiv în ultima etapă, cea din 21 mai Someșul Dej va juca împotriva CS Minaur, în timp ce CA Oradea va da piept cu Lotus Băile Felix.

Potrivit csminaur.ro, în Faza a III-a vor participa doar primele două clasate din play-off, un total de 20 de echipe. Se vor disputa două runde de baraj. Primele două clasate vor juca meciuri de baraj cu primele două clasate din seria a 9-a. Mai exact, locul 1 din seria 9 cu locul 2 din seria 10 și locul 1 din seria 10 cu locul 2 din seria 9. Pentru ca echipele care vor câștiga jocurile de baraj se vor întâlni între ele, în dublă manșă, iar învingătoare va evolua ediția viitoare de campionat în Liga 2.

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu