DRUMUL NORDULUI – Consiliul Județean le răspunde șoferilor nemulțumiți

Șoferii rămân cu nemulțumirile, iar Consiliul Județean vie cu lămuriri. Dar în definitiv și la urma urmei, totul depinde drumarii care se vor mișca mai cu talent sau nu. Ieri scriam că circulația în zona podului de la Ardusat scoate șoferii din sărite, oamenii cerând pe bună dreptate explicații de la autorități. Și le-au primit.

„Înțelegem nemulțumirile cetățenilor participanți la trafic pe traseul de drumuri județene aflat în reabilitare, respectiv Drumul Nordului.  Condițiile de șantier în lucru, alături de cele meteorologice au condus la situația actuală pe care, conform dispozițiilor primite, antreprenorul lucrării o va remedia în cel mai scurt timp posibil.  Una dintre măsurile adoptate de către executant este concentrarea resurselor spre tronsoanele de drum pe care se circulă pe o singură bandă de circulație pentru completarea întregii platforme carosabile. Totodată, se vor reduce tronsoanele de drum pe care se execută lucrări și pe care se aplică restricții de circulație, prin semnalizare verticală sau semaforizare, astfel încât impactul asupra traficului să fie minim și să se fluidizeze circulația. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create conducătorilor auto și cetățenilor riverani”, – a fost răspunsul transmis Ziarmm.ro de către Consiliul Județean.

Nu știm dacă acest răspuns mulțumește sau nu șoferii, însă problemele nu se rezolvă din cuvinte. Vom vedea dacă aceste cuvinte vor avea acoperire în trafic. Șoferii oricum nu cred până nu văd, asemenea lui Toma necredinciosul.

 Dragoș HOJDA

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu