Accident în Maramureș: Două persoane aflate pe o motocicletă au ajuns la spital, în urma unei coliziuni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La data de 3 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii Postului de Poliție Sarasău au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.N. 19.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 41 de ani din Berbești, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția Sighetu Marmației înspre Săpânța, în localitatea Sarasău, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 50 de ani din Negrești Oaș. Pe motocicletă, în calitate de pasager se afla un tânăr de 16 ani din Negrești Oaș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi bărbați aflați pe motocicletă, care au fost transportați la spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Celor doi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2