Accidente rutiere în Tisa și Târgu Lăpuș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 28 iunie, la ora 10.24, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, în localitatea Tisa a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani din Strîmtura, a condus un autoturism pe D.N. 18, din direcția municipiului Sighetu Marmației spre orașul Vișeu de Sus, iar, la un moment dat, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeași direcție de un bărbat de 35 de ani din Sighetu Marmației. Ulterior, acesta a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, la volan fiind identificat un bărbat de 39 de ani din Rona de Jos, informează IPJ.

Conducătorul auto de 35 de ani a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost solicitată prezența unui echipaj medical la fața locului, care l-au transportat la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații medicale. Acesta nu a rămas internat.

Conducătorii autoturismelor au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în toate cazurile. Le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii prezentei alcoolului în sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 28 iunie, la ora 14.20, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier pe D.J. 109F, pe strada Liviu Rebreanu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Lăpuș, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare spre localitatea Răzoare, efectuând viraj la stânga pentru a intra pe podețul unui imobil, a fost accidentat de un alt autoturism, care circula pe același sens de deplasare, condus de un tânăr de 21 de ani din județul Satu Mare.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv conducătorul auto de 23 de ani și un pasager al autoturismului, un tânăr de 22 de ani din Baia Mare, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole