ACȚIUNE AZI – Ce mai face Direcția Anticorupție Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Mulți maramureșeni se întreabă ce mai face Direcția Anticorupție Maramureș. A fost cam liniște în ultima perioadă la această instituție, semn că fie maramureșenii au înțeles să nu mai dea șpagă la autorități sau… Informațiile lipsă le completează cititorii noștri.

Astăzi, data de 9 decembrie, se celebrează Ziua Internațională Anticorupție, dată stabilită începând cu anul 2006 de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite și care marchează promovarea principiilor etice, legalitatea, integritatea, responsabilitatea și transparența asupra propriilor acțiuni în afacerile publice și private.

„Astfel, cu ocazia aniversării Zilei Internaționale Anticorupție, ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Serviciului Rutier Maramureș, desfășoară o activitate de educație pentru promovarea integrității adresată tuturor participanților la trafic aflați în zonele intens circulate din municipiul Baia Mare, respectiv zona centrală.

În acest sens, participanților la trafic le sunt oferite materiale cu tematică anticorupție și prezentate succint aspecte privitoare la identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție, datele de contact ale S.J.A. Maramureș și Sistemul Call Center Anticorupţie 0800.806.806, cel mai facil mod de a denunța corupția.

Cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupţie, Direcţia Generală Anticorupţie încurajează un comportament corect care să corespundă motto-ului nostru „Integritate pentru credibilitate”. Pe această cale, reamintim cetățenilor că în situația în care iau cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, să le sesizeze la Sistemul Call Center Anticorupţie 0800.806.806 sau la sediul Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, situat în mun. Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, jud. Maramureş, tel./fax 0262/207264, e-mail: maramures.dga@mai.gov.ro”, arată DGA Maramureș.

Vă reamintim că Serviciul Judeţean Anticorupţie Maramureş este condus de comisar şef de poliţie Liviu-Constantin GROZAVU.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole