ACȚIUNE CONTROL – Țigări de contrabandă depistate într-un garaj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și ridicat în vederea confiscării nu mai puțin de 22.700 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty free, fără timbru fiscal, în valoare de peste 265.000 lei.

În acest final de săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, în cooperare cu cei din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate, ocazie cu care au fost descoperite, pe comunicația Izvoarele Sucevei – Cârlibaba, într-un garaj deschis, aflat la marginea drumului, 18 colete învelite în folie neagră. Proprietara garajului unde au fost depistate țigările era o suceveancă în vârstă de 53 de ani.

„Cu acordul acesteia, polițiștii de frontieră au intrat în garajul respectiv și au ridicat toate coletele. Întreaga cantitate a fost transportată la sediul instituției, iar în urma inventarierii au rezultat 22.700 pachete țigarete, provenite din magazine de tip duty free, fără timbru fiscal, în valoare de 265.590 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă față de suceveanca în cauză. De asemenea, se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun”, a explicat Oana Totorean, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2