ACTUALIZARE SITE CURTEA DE APEL CLUJ – Nu vom avea sentința definitivă în 24 noiembrie în cazul primarului de Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În 24 noiembrie ar fi trebuit să avem o sentință definitivă dată de Curtea de Apel Cluj în dosarul primarului de Baia Mare. Doar că instanța a decis (cel puțin asta apare pe portalul instanței de judecată clujene) că se impune o amânare, nefiind trecută însă nicio dată. Când va fi următorul termen, nu știm, la fel cum nu știm și de ce s-a luat decizia amânării pronunțării (dacă este adevărat). De altfel am și cerut un punct de vedere oficial Curții de Apel Cluj pe acest subiect.

Vă reamintim că în 9 noiembrie, instanța clujeană decidea respingerea declaraţiei de „abţinere formulată de către dna judecător FĂRCAŞ HÎNGAN GEORGIANA RODICA în calitatea sa de judecător investit cu soluţionarea dosarului de mai sus, stadiu de soluţionare a apelurilor promovate împotriva s.p.41/24.02.2022 a Tribunalului Cluj . Fără cale de atac. Pronunţată azi, 09 noiembrie 2023, în şedinţa publică”.

ACTUALIZARE Jurnaliștii Ziarmm.ro au discutat cu avocatul primarului de Baia Mare. Acesta a arătat că cel mai probabil la mijloc este vorba despre o eroare tehnică. Tot el a precizat că în 24 noiembrie este posibil să se pronunțe instanța clujeană, dar se poate la fel de bine să se amâne cauza.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Vasile Vasile

  Nu va fi o pronunțare până când faptele nu se vor prescrie. Acesta a fost tot scenariul la care am asistat. Numai un ageamiu în ale dreptului nu și-a dat seama.

  Reply
  1. Luci

   Scandal la judecatorie asta trebuie. Sa iasa lumea. Daca un sofer de camion da 100 de euro spaga sa nu isi piarda pâinea pentru viteza il condamna pe ăștia ii iartă

   Reply
 2. Petre

  Ce Ziariști sunteți, de promovați toate tâmpeniile? Când se afișează o declarație de abținere, softul pune pentru termenul următor amânare, este o eroare.
  Terminați cu tâmpeniile și faceți și voi o știre documentata.

  Reply
 3. Ion

  Domnule Dragoș Hojjda, am rugămintea pentru a nu pierde credibilitatea cititorilor si pentru a fii respectat ca un redactor de jurnalism, dați o verificare la text înainte de publicare. Nu pot lua in serios un text plin de greșeli infantile.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole