Aeroportul Internațional Maramureș are un nou director interimar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Daniela Stamatoiu este noul director interimar al Aeroportului Internațional Maramureș.

Și asta pentru că Ionuț Caraba, fostul director, nu mai poate ocupa aceasta funcție din cauza unei erori.

„Așa cum știți, am început realizarea noului terminal al Aeroportului Internațional Maramureș, un proiect strategic pentru dezvoltarea județului nostru, care va contribui la modernizarea și extinderea capacității aeroportului.

Ne dorim ca acest proiect să se deruleze în cele mai bune condiții, pentru că avem nevoie de acest terminal nou pentru planurile noastre de dezvoltare a Maramureșului. De aceea, pentru a elimina orice problemă, care ar putea afecta derularea acestui proiect, Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș a votat în ședința de astăzi numirea în funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional Maramureș a doamnei Daniela Stamatoiu, care va ocupa această funcție până la finalizarea procedurii de selecție a directorului AIMM. Precizez ca domnul Ionuț Caraba, care a deținut anterior funcția de director general interimar al aeroportului, are cazier fiscal (dintr-o eroare personală) și nu mai poate ocupa această poziție.

Doamna Daniela Stamatoiu are o experiență de peste 15 ani în administrarea afacerilor, este de profesie expert contabil, auditor financiar și consultant fiscal, fiind membru în Consiliul Director al Asociației Întreprinzătorilor din Maramureș și președinte Consiliul de Administrație Parcuri Industriale din 2021. Având în vedere experiența și expertiza sa, sunt convins că doamna Stamatoiu va avea o amprentă pozitivă asupra proiectului de dezvoltare și modernizare a aeroportului.

De asemenea, îi mulțumesc domnului Ionuț Caraba pentru implicarea sa în procedurile premergătoare demarării acestui proiect important pentru dezvoltarea Maramureșului. A fost o muncă de echipă importantă și apreciez tot ceea ce a făcut până în prezent pentru acest proiect și pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Croetisensus

    Păi doamna Stamatoiu la câte funcții și diplome are e bună de propus la premiul Nobel ! Păi doamna mănâncă și a ocupat locul la 5 persoane .Cinci oameni tineri ar fii putut câștiga o pâine pe câte una din funcțiile care le deținea dansa dar deh dacă nu se găsesc atâția specialiști trebuie să ținem cu dinții de o asemenea somitate ! Și cred că dânsa mai face parte și din ceva partid și mai dă indicații și pe acolo .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole