ALERTĂ METEO – Vânt, polei și ploi serioase până-n 8 decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității o informare meteo valabilă în intervalul 06 decembrie, ora 22.00 – 08 decembrie, ora 18, fenomenele vizate fiind precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și polei. Meteorologii subliniază că în următoarele zile aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile și se vor acumula cantități ce vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse, în special în jumătatea de sud-est, 30…40 l/mp.

„În zonele de deal și de munte și local în centrul, nordul și nord-estul țării vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și lapoviță, iar în regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile. Se va forma polei pe arii restrânse în Transilvania și Moldova.
Începând din a doua parte a zilei de marți (07 decembrie) vântul se va intensifica în est, sud-est, în extremitatea de sud-vest și temporar în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45…55 km/h”, anunță ANM.

Cu precizarea că din dimineața zilei de miercuri (08 decembrie) aria precipitațiilor se va restrânge spre regiunile estice și sud-estice.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2