Amenzi mari pentru toți cei care fac reparații auto clandestine. Controale vor fi și în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Registrul Auto Român atrage atenția asupra faptului că atelierele de reparații auto pot funcționa doar dacă sunt autorizate, iar centrele de dezmembrări nu sunt gropi de gunoi. RAR adaugă: „Acesta este mesajul sub care se derulează acțiunile comune de control pe care le desfășoară Registrul Auto Român și Garda Națională de Mediu la operatorii economici autorizați sau neautorizați și la persoanele neînregistrate fiscal care prestează activități în zona serviciilor auto”.

Cele mai recente controale au avut loc în Timiș și Vâlcea, în cele două județe fiind identificate peste 50 de locații unde se desfășurau activități de reparații auto fără autorizație tehnică de funcționare și unde nu era respectată legislația de mediu. Amenzile aplicate au fost de ordinul sutelor de mii de lei, fiind sistată și activitatea peratorilor economici identificați ca fiind în ilegalitate.

Acțiunile RAR-GNM se vor extinde asupra întregii piețe a serviciilor auto. În Maramureș nu au fost acțiuni de control recente, de obicei service-urile auto fiind verificate doar când există sesizări din partea șoferilor nemulțumiți sau atunci când se dispun acțiuni comune cu alte autorități. Nu e ușor să vezi că sunt destule locații în județ unde avem mașini dezmembrate pe marginea drumurilor, în locații care nu știe nimeni dacă sunt autorizate sau nu.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole