ANCHETĂ LA DRAGOMIREȘTI – O persoană încătușată a fugit din sediul poliției. Acum e căutată

Probleme pentru polițiștii din Dragomirești. Acum sunt în vizorul IPJ Maramureș după ce o persoană bănuită de furt a reușit să iasă din sediul poliției și să se facă nevăzută.

„La data de 12 octombrie a.c., o persoană bănuită de comiterea unei fapte de furt, comisă la aceiași dată, între orele 03.00 – 07.00, a fost condusă la sediul Poliției Dragomirești, în vederea audierii. De acolo, persoana în cauză a părăsit sediul poliției, fără încuviințarea polițiștilor, aceasta fiind încătușată.

În prezent, se fac verificări, pentru depistarea persoanei în cauză, fiind emis, pe numele acesteia, un mandat de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomirești. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 1.000 de lei. Referitor la modul de executare a serviciului de către polițiști, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care persoana bănuită a părăsit sediului poliției fără încuviințare”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu