Angajatele Primăriei Baia Mare pregătesc cele 50.000 de pachete. Vezi aici, ce conține pachetul (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Angajatele Primăriei Baia Mare pregătesc cele 50.000 de pachete pentru cetățeni. Un astfel de pachet conține mănuși, măști, dezinfectant pentru mâini și spirt.

Pachetele vor fi distribuite prin Posta Romana sau prin sistemul “door to door”. Distribuirea prin sistemul “din usa, in usa” va fi facuta de catre angajați ai Primăriei Baia Mare. Astfel, pachetele, care vor ajunge in posesia cetatenilor, se vor acorda doar pe baza de tabel nominal. Persoana, care preia pachetul, va trebui sa semneze pentru primirea lui.

Pentru o parte dintre cetateni, pachetele se vor trimite prin intermediul Postei Romane.

Ceea ce vedeți în fotografia de mai sus este pachetul săptămânal care ajunge în familiile cu venituri mici din Baia Mare. 10.000 de băimăreni beneficiază de acest ajutor.

Actiune este facuta de Primaria Maia Mare cu scop preventiv pentru minimalizarea riscului de imbolnavire a populatiei cu COVID-19, dar și pentru sprijinirea familiilor cu venituri mici. Tot aici intră și cutia de lapte praf plus 20 de scutece oferite copiilor cuvârsta de până la 3 ani, pe perioada stării de urgență.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. maria magdalena bandula

    dati si la persoanele cu handicap ceva eu stau izolata in casa avand si diabet cu un baiat cu handicap

    Reply
  2. Rotes Margareta Adriana

    Multumesc ptr initiativa. Votez in continuare d-l primar Chereches. Tin sa va anunt ca azi am primit punguta cu dezinfectantele , manusi, si masca. Bafta in continuare. Multa sanatate tuturor

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *