Anisie anunta ca va mai vizita scoli din mediul rural

Ministrul propus al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat marti ca va mai efectua vizite la scoli din mediul rural, informeaza AGERPRES.

“Mi-am dedicat mandatul tinerilor, elevilor. Pentru ca eu consider ca elevul trebuie sa fie in centrul preocuparilor tuturor. O scoala sau, mai bine spus, un profesor nu poate sa existe daca nu exista elevul. De aceea, ma voi lupta intotdeauna pentru respectarea drepturilor tuturor tinerilor. (…) Nu am renuntat la astfel de activitati, pe care le-am desfasurat in continuare. Dupa cum ati vazut, agenda publica este pe site-ul ministerului zilnic.

Ultima vizita pe care am facut-o – in judetul Hunedoara – si am mers printre elevi si printre colegii mei profesori pentru ca ii respect mult, pentru ca le recunosc munca”, a spus Anisie dupa audierea din comisiile parlamentare de specialitate.

Ministrul Monica Anisie a facut, in luna ianuarie, vizite la mai multe unitati de invatamant din localitati aflate in judetul Ialomita. Intr-una dintre aceste vizite, in comuna Axintele, Anisie, auzind de pe hol tipetele unei invatatoare la ore, a intrat in sala de clasa respectiva, reprosandu-i invatatoarei atitudinea.

Potrivit ministrului propus, vizita la unitatea de invatamant din comuna Axintele a avut drept scop “identificare unor solutii”.

“Sunt pentru respectarea drepturilor elevilor, sunt pentru respectarea drepturilor profesorilor”, a mai afirmat Anisie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1