ANUNȚ CONCURS – Mai multe posturi vacante în cadrul Creșei Baia Mare

Avem de la Primăria Baia Mare un anunț privind continuarea procedurilor de concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor vacante din cadrul Creșei Baia Mare. Municipalitatea a primit un document de la Ministerul Educației nr. 10.034/16.05.2023 privind organizarea concursurilor la nivelul sistemului de învățământ, în care se spune că „până la aprobarea de către Guvernul României a memorandumului inițiat de Ministerul Educației, concursurile aflate în desfășurare la nivelul unităților de învățământ preuniversitar, inspectoratelor școlare județene și din instituțiile de învățămțnt superior se vor organiza în conformitate cu procedurile și metodologiile care le sunt aplicabile, cu respectarea calendarului de concurs”.

„Procedurile de concurs pentru posturile vacante în cadrul Creșei Baia Mare, aflate în derulare la data intrării în vigoare a OUG 34/2023, se vor desfășura conform metodologiei aplicabile cu respectarea calendarului de concurs stabilit. Acestea sunt următoarele:

1 post -Consilier Juridic I – Compartimentele Logistice – Compartiment Resurse Umane Juridic
1 post – Inspector de specialitate IA – Compartimentele Logistice – Compartiment Resurse Umane Juridic
1 post -Asistent medical generalist debutant -Creșa nr.10
8 posturi îngrijitoare : 1 post Îngrijitoare – Creșa Baia Mare, 1 post Îngijitoare – Creșa nr.2, 2 posturi Îngrijitoare – Creșa nr.3, 3 posturi Îngrijitoare – Creșa nr.10, 1 post Îngrijitoare – Creșa Curcubeu
1 post Administrator I – Creșa Baia Mare – Creșa nr. 3

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu