ANUNȚURI – Maramureșenii își vând pădurile pe internet la prețuri astronomice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

padure

O simplă căutare pe siteurile de anunțuri te aduce în fața unor oferte care te lasă cu gura căscată. Sute de hectare de pădure sunt scoase la vânzare pentru milioane de euro, mulți sperând că poate astfel se vor îmbogăți peste noapte. Noi am dat peste două astfel de anunțuri, unul legat de vânzarea unei suprafete de pădure din Borșa, iar la Vișeu de Sus se vând sute de hectare.

Așadar, pe teren extravilan pădure, 27,04ha, în Borșa, Complex Turistic, se cere 90.000 euro. Tot în Maramures s-a scos la vânzare un teren forestier pădure în suprafață de 790 de hectare, pe care se cere 3.354.000 Euro. Conform anunțului, sunt marcate 5000 mc de exploatare. e vorba despre padure de Molid si fag in proportie de 80%, ne spune cel care a postat anunțul. Pădurea scoasă la vânzare se află în zona orașului Vișeu de Sus.

„Așa ar trebui, ca prețul cerut să reflecte realitatea, dar nu întotdeauna se întâmplă așa! Piața imobiliară a cam luat-o razna și de cele mai multe ori nu reflectă realitatea, dar prețul corect nu este cât se cere, ci cât se dă! Deci prețul corect este prețul cu care se vinde și și aici se mai întâmplă anomalii și oamenii să cumpere la un preț mult mai mare decât prețul pieții sau sub acest preț! Cert este că prețurile urcă vertiginos, la toate imobilele, dar cel mai mult la terenuri!. În fiecare an primăvara și vara, când totul e verde și frumos, terenurile se scumpeau! Era cererea mai mare în această perioadă, dar acum creșterea e dublă sau chiar triplă față de alți ani, din cauza pandemiei! Oamenii se îndreaptă mai mult spre natură!”, ne spune Zoia Bozău, specialist în imobiliare, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2