Aplauze si urale in momentul pronuntarii sentintei in cazul Anghel – Judecatorul a intervenit, precizand ca va evacua sala (FOTO)

Entuziasm mare in sala de judecata in momentul pronuntarii sentintei in dosarul Cristian Anghel. Presedintele completului de judecata care a solutionat cererea de intrerupere a executarii pedepsei de catre primarul condamnat penal a fost surprins sa fie intrerupt de o sala plina care a izbucnit in aplauze si urale.

Vizibil emotionat, judecatorul nu a mai stiut ce sa faca, singurul lucru pe care a reusit sa-l spuna a fost „daca va manifestati tot asa, voi fi nevoit sa evacuez sala”. De parca mai conta ceva.

Cristian Anghel obtinuse deja o sentinta favorabila, fapt care i-a incurajat pe multi sa creada ca il vor atepta pe primarul baimarean la iesirea din cladirea instantei. Lucrul acesta nu a avut loc, sentinta fiind atacabila cu recurs.

Pentru prima data de la prezentarea sa in sala de judecata, chipul lui Cristian Anghel s-a luminat. S-a uitat inspre sala, cu ochii senini. Pe fata i s-a schitat un zambet, firesc intr-o asemenea situatie. Acesta a disparut imediat, Anghel controlandu-si emotiile, pe masura ce judecatorul citea si conditiile in care se dispune intreruperea executarii pedepsei.

Cele aproximativ 300 de persoane prezente in sala au stat minute bune in fata instantei, discutand pe tema sentintei. Cel mai asaltat de intrebarile venite din toate partile a fost avocatul Ioan Blajan, cel considerat „responsabil” de reusita clientului sau.

Recursul lui Cristian Anghel se va judeca peste zece zile.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu