septembrie 19, 2021

ARTA ADULTERULUI-premiera la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, publicul baimarean este invitat la o noua premiera a Teatrului Municipal Baia Mare, spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Valu.

Ana Liliana Ilea, despre piesa: “Jean François, regizor de televiziune, si Magalie, sotia unui comandant de submarin nuclear, isi dau periodic intalnire in locuinta acesteia de la malul marii, care va deveni peste noapte, din ratiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Sotia regizorului isi face aparitia la asa-zisul hotel, pentru a cunoaste locatia unde sotul ei isi petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregatit spre aparare de cei doi amanti si care e ofensiva in fata pericolului iminent de a fi demascata relatia lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvaluie rodul imaginatiei bogate a infidelilor pusi in incurcatura de situatii limita, generatoare de momente naucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicata la rang de zeu, va salva, in cele din urma, aparentele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilitatilor.”

Spectacolul se joaca la sala mare, iar durata este de 150 minute, cu pauza. Urmatoarele reprezentatii sunt programate in 4 martie si in 24 martie, de la ora 19.00.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2