Au fost premiați participanții la activitățile din cadrul proiectului educațional Județean “Maramureșul – unitate în diversitate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Astăzi a avut loc festivitatea de premiere a participanților la activitățile din cadrul proiectului educațional Județean “Maramureșul – unitate în diversitate”, transmite Consiliul Județean.

Rezultatele au fost obținute în cadrul a două secțiuni, și anume Secțiunea de pictură – concurs de arte plastice cu tema “Maramureșul – forme și culori” și Secțiunea de creație literară – concurs de eseuri cu tema “Comorile Maramureșului”.
La eveniment a participat și Doru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, care le-a transmis copiilor un mesaj de susținere și apreciere.

“La Consiliului Județean Maramureș susținem proiectele educaționale și, cu atât mai mult, pe acelea care sprijină creația, limbaj prin care voi reușiți să transmiteți tuturor un mesaj puternic, și anume acela că vă mândriți cu rădăcinile voastre.
Felicitări organizatorilor și tuturor participanților la activitățile din cadrul acestui proiect și vă invit să continuați să dați viață unor astfel de inițiative, care evocă diversitatea, dar și solidaritatea caracteristică oamenilor frumoși din Maramureș, uniți în jurul unor valori fundamentale comune”, a declarat Doru Lazăr.

Proiectul “Maramureșul – unitate în diversitate” a fost realizat de Palatul Copiilor Baia Mare sub egida Consiliului Județean Maramureș și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2